jueves, 20 de octubre de 2011

ACTIVITAT A L'AULA/ CAMI DE FULLES SEQUES

La motricitat fina treballa totes les activitats relacionades amb les mans, la precisió i la coordinació. En l'etapa infantil, és important adquirir habilitat tant en la coordinació viso-manual com en la motricitat facial, fonètica i gestual. Per a aconseguir-ho, és necessari desenrotllar un procés d'assaig i d'habilitats d'experimentació i manipulació d'objectes.
Totes les activitats relacionades amb la pintura, la punció, el treball de plastilina, les cordes, les construccions o l'enfilat de peces podran resultar també molt útils per a desenrotllar la coordinació que requerix la motricitat fina.
D'una banda, la coordinació manual conduirà al xiquet al domini de la mà, mentres el seu cervell li guiarà per mitjà del sentit de la vista.
Els alumnes de 3 anys han cobert amb fulles seques el camí que porta a Maria des de la casa de sa mare fins a la seua pròpia. Esta activitat l'hem realitzats en dos parts: la primera ha sigut una eixida al pati per a arreplegar les fulls seques dels arbres, aprofitant i recordant que estem a la tardor i les fulles seques cauen dels arbres:

Una vegada arreplegades les fulles seques, ens hem dirigit a la nostra classe i les hem apegat en el nostre llibre per a decorar el camí que seguix Maria per a arribar a sa casa.



No hay comentarios:

Publicar un comentario